Goţiu, către Dragnea: N-o să plecaţi ca prostul din funcţie, ci ca orice condamnat, cu coada între picioare

Senatorul USR Mihai Goţiu a ţinut să-i adreseze un mesaj dur preşedintelui PSD Liviu Dragnea, care dădea asigurări recent că va merge până la capăt în lupta lui cu aşa-zisul "stat paralel" astfel încât fiecare român să ştie că poate avea încredere în justiţie.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

"D-le Dragnea, n-o să plecaţi ca prostul din funcţie. O să plecaţi ca un laş, pe uşa de la toaletă", i-a transmis liderului PSD, într-un mesaj pe pagina sa de socializare, senatorul Mihai Goţiu.

"Dragnea ipse dixit: 'Eu nu vreau să plec ca prostul din această viaţă şi din această funcţie şi vă spun pe româneşte, ca la noi în Teleorman: Vreau să duc această luptă până când fiecare român să ştie că poate avea încredere în justiţie'. D-le Dragnea, vă spun şi eu, pe româneşte, ca la noi, la Cluj: Nu vrem să fim conduşi de hoţi. Şi o să ducem lupta asta până la capăt, până când legile din ţara asta nu vor mai fi făcute de hoţi. Că nu poţi avea încredere într-o justiţie bazată pe legi făcute de condamnaţi penal definitiv. Şi vă asigur că n-o să plecaţi ca prostul din funcţie, ci ca orice condamnat penal, cu coada între picioare şi cu fluierături", a declarat Goţiu.

Senatorul USR crede că Dragnea va pleca din politică pe "uşa din spate".

"Şi după ce o să părăsiţi politica pe uşa din spate ori pe cea de la toaletă (precum colegii d-voastră de partid pe Aeroportul din Cluj) o să ajungă şi Roşia Montană în UNESCO, o să salvăm pădurile şi apele României, o să redăm demnitatea medicilor şi a profesorilor (şi nu prin transformarea zilei de 15 septembrie dintr-o zi a deschiderii şcolilor într-o zi naţională a vinului, cum aţi propus prin proiectul de lege pe care l-aţi semnat) şi vom oferi şanse egale pentru ca toţi cetăţenii români să aibă acces la bunăstare. Nu, nu e aşa greu să facem toate astea, după ce la conducerea ţării vor ajunge oameni oneşti, nu condamnaţi penal", a afirmat Goţiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne