"Glumiţe" de senator. Tit Brăiloiu se laudă că n-a tras în protestatari

Liviu Brăiloiu (Senator PSD),
Liviu Brăiloiu (Senator PSD), (Florin Chirilă/Epoch Times)

Preşedinte al Comisiei pentru apărare din Senat, social-democratul Tit-Liviu Brăiloiu a încercat să justifice modificările operate de colegii săi la legea armelor şi muniţiilor, modificată substanţial după ce senatorului Niculae Bădălău i-a fost spartă casa.

În explicaţiile date presei, Brăiloiu a încercat în toate felurile să explice de ce condiţiile pentru deţinere de arma s-au relaxat foarte mult, mergând până la a folosi propria atitudine drept argument.

Redăm dialogul cu presa:

Reporter: Dvs aveţi permis de port armă?

Brăiloiu: Da, am!

Reporter: Veţi folosi arma în legitimă apărare?

Brăiloiu: Nu, pentru că nu mă atacă nimeni, eu sunt prietenos cu toată lumea!

Reporter: Câte arme aveţi?

Brăiloiu: Cate arme am eu? Citiţi în declaraţia de avere, că nu mai ţin minte!

Reporter: Aşa de multe?

Brăiloiu: Da, da, da. Nu, nu, glumesc. Nu, nu vreau să mă apăr cu arma pentru că eu bănuiesc că trăim într-o societatea civilizată cu toate că am fost şi la Oradea acum într-o acţiune, oamenii nu s-au purtat foarte civilizat şi nu a tras nimeni cu arma. E foarte simplu!"

"Da, da, era o glumă, un pamflet", a revenit ulterior senatorul când reporterul şi-a exprimat speranţa că nu se va ajunge acolo.

Declaraţiile senatorului PSD pot fi urmărite în materialul video.

Reamintim că pe 12 noiembrie, grupul de parlamentari PSD ajunşi la Oradea cu o cursă Tarom, pentru a participa la o întrunire de partid în Băile Felix, au fost aşteptaţi de câteva zeci de protestatari din Asociaţia "Oradea Civică", veniţi cu pancarte şi strigând mesaje precum "Sunteţi un partid de hoţi, de corupţi şi mafioţi", "Ruşine, ruşine să vă fie", "Ale, ale, o dorinţă sinceră, PSD la carceră”, relatează Adevărul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne