Ghinea: Sesiunea extraordinară NU este convocată. Orice tentativă de a ocoli acest fapt va fi atacată la CCR

În acest moment, Parlamentul NU este în sesiune extraordinară, iar orice tentativă de a ocoli acest fapt va fi atacată la CCR, a avertizat deputatul USR Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea nu poate convoca singur "din pix" o sesiune extraordinară a Parlamentului, a atras atenţia marţi, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Cristian Ghinea, în prezent deputat USR.

"Toţi cei patru membri ai Biroului Permanent din partea opoziţiei au fost azi la Camera Deputaţilor. Toţi cei trei lideri de grup ai opoziţiei au fost. Domnul Dragnea a convocat sesiune extraordinară dar el nu a venit. La fel alţi pesedişti. Opoziţia am decis să nu facem act de prezenţă. Drept urmare Biroul Permanent nu a avut cvorum. Drept urmare sesiunea extraordinară NU este convocată", a declarat Ghinea.

Potrivit deputatului USR, orice tentativă de a ocoli acest fapt simplu va fi atacată la Curtea Constituţională.

"Daddy nu poate convoca singur din pix o sesiune extraordinară. Guvernul nu poate da OUG-uri în acest moment. Repet: Parlamentul NU este în sesiune extraordinară. Felicitări tuturor colegilor din opoziţie - noi şapte (4 membri în BP şi 3 lideri de grup) am fost toţi astăzi aici. Au lipsit pesediştii care acum sunt bosumflaţi", a precizat Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne