Fotbal: Peste 100 de jandarmi, mobilizaţi la meciul FC U Craiova-CSM Rm.Vâlcea din Liga a II-a

Jandarmi
Jandarmi (Epoch Times România)

Peste 100 de jandarmi de la IJJ Teleorman şi Gruparea Mobilă Craiova vor asigura ordinea publică la meciul dintre FC Universitatea Craiova şi CSM Râmnicu Vâlcea din etapa a şasea a Ligii a II-a, care va avea loc sâmbătă pe stadionul din municipiul Roşiorii de Vede.

Terenul pe care echipa FC U Craiova joacă meciurile de acasă este suspendat două etape în urma incidentelor produse la partida din Cupa României cu Petrolul Ploieşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Teleorman, Gabriel Bohatereţ, a declarat vineri că "se va acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale, intervenindu-se în cazul tulburării ordinii publice, atât în imediata apropiere a stadionului, cât şi pe traseele învecinate".

De asemenea, există posibilitatea introducerii unor restricţii de circulaţie pe anumite artere din zonă. Accesul publicului în stadion va fi permis începând cu ora 13,00.

Jandarmii vor fi sprijiniţi de lucrători de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţia Locală din Roşiorii de Vede.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport