Fotbal: Joc temător făcut de Rapid, consideră antrenorul Marian Rada

(Douglas Magno / AFP / Getty Images)

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Marian Rada, a apreciat că formaţia giuleşteană a făcut un joc temător, luni seara, la Craiova, cu CS Universitatea, în etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

''Am făcut un joc destul de bun, dar crisparea dată de poziţia din clasament ne-a făcut să avem un joc temător. Chiar şi aşa, cu puţină şansă puteam să marcăm la acea bâlbâială a lui Martin, din 6 metri, şi poate altul era rezultatul. Ne-a costat mult finalul primei reprize, când o serie de pase greşite date de jucători cu experienţă au făcut să se întoarcă jocul împotriva noastră'', declarat Rada la conferinţa de presă de după meci, citat de site-ul oficial al echipei din Bănie.

''Sper ca în ultimele două etape (alte turului, n. red.) să scoatem ceva puncte, iar apoi cu o campanie de achiziţii bine făcută să ajungem să avem un lot omogen, cu care să încercăm salvarea de la retrogradare'', a precizat Rada.

Rada, fost jucător la Universitatea Craiova, a avut cuvinte frumoase despre formaţia din Bănie: ''Echipa Craiovei este una bună, o cunoşteam. Au avut şi ei mulţi jucători lipsă, probabil ar fi jucat mai bine cu acei jucători. Sunt sigur că a fost o echipă neomogenă, au făcut şi o improvizaţie, cu Tîrnăcop, jucător de picior stâng, fundaş dreapta. Până la urmă a câştigat cu 2-0, continuă seria de invincibilitate. Le doresc baftă mai departe''.

CS Universitatea Craiova a învins pe Rapid Bucureşti cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe stadionul ''Ion Oblemenco'' din Bănie, în ultimul meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal. CS Universitatea s-a impus prin două goluri venite în urma unor faze spectaculoase, marcate de argentinianul Pablo Brandan (43) şi de iordanianul Thaer Bawab (90 3).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport