Fotbal: Ilian Iliev, viitorul antrenor al echipei Levski Sofia

Levski Sofia a anunţat vineri că a ajuns la un acord cu antrenorul Ilian Iliev, care va prelua conducerea tehnică a echipei de fotbal din capitala Bulgariei începând din sezonul viitor.

Iliev, în vârstă de 43 ani, care pregăteşte în acest moment o altă formaţie din campionatul bulgar, Beroe Stara Zagora, a semnat un contract pe trei ani cu Levski, valabil din vara acestui an, a precizat preşedintele clubului, Ivo Tonev.

Până la sosirea sa, interimatul va fi asigurat de Viktorio Pavlov, actualul secund al grupării sofiote, care l-a înlocuit pe Gheorghi Ivanov, directorul sportiv al lui Levski, după ce a rezistat în postul de antrenor doar 9 zile. În scurtul său mandat, Ivanov a înregistrat 2 eşecuri, 0-1 cu campioana Litex Loveci şi 0-1 acasă cu Ludogoreţ.

Levski, cu 29 de titluri de campioană a Bulgariei în palmares, ocupă în prezent locul 5 în campionat cu 45 puncte din 22 meciuri, la 9 pct distanţă de liderul ŢSKA Sofia şi se pare că va rata un trofeu pentru al treilea an consecutiv.

Înainte de a-l contacta pe Iliev, conducerea clubului sofiot a purtat negocieri cu actualul selecţioner al Bulgariei, Stanimir Stoilov, însă cele două părţi nu au reuşit să ajungă la un acord.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport