Fotbal: Dumitru Dragomir vede favorită România, în confruntarea cu Ungaria

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a declarat marţi că echipa naţională a României este favorită în confruntarea cu Ungaria, programată pe 23 martie în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale ediţia 2014.

"Echipe de club mai bune avem, jucători mai buni avem, antrenori mai buni avem. Ungaria nu are spectatori. Deci, toate atuurile sunt de partea noastră. Dacă nu acum, când o să mai învingem?" a spus Dumitru Dragomir în cursul unei conferinţe de presă desfăşurată la sediul LPF.

În continuare, el a precizat că nu va merge la meciul din Ungaria, pentru că nu sunt suporteri în tribune: "Să meargă cei care sunt plătiţi pentru asta", a declarat conducătorul LPF.

În context, Dumitru Dragomir a spus că naţionala ţării noastre are un selecţioner bun, în persoana lui Victor Piţurcă, dar nu mai vrea să îl laude acum.

La întâlnirea cu jurnaliştii, Dumitru Dragomir a menţionat că, în prezent, clubul Steaua Bucureşti are mai mulţi jucători de valoare, pe care echipa naţională de fotbal a României se va baza în viitor.

România va juca pe 23 martie cu Ungaria şi pe 26 martie cu Olanda, ambele întâlniri în deplasare, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014, al cărei turneu final va fi găzduit de Brazilia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport