Fotbal. Dan Alexa a demisionat din funcţia de antrenor al formaţiei Concordia Chiajna

Antrenorul român şi-a reziliat amiabil înţelegerea cu gruparea din Chiajna, conform anunţului făcut de conducerea clubului pe site-ul oficial.
Antrenorul român Dan Alexa.
Antrenorul român Dan Alexa. (C.S. Concordia Chiajna/facebook)

Site-ul oficial al grupării din Chiajna a anunţat încheierea colaborării cu tehnicianul Dan Alexa (37 de ani), această decizie fiind luată pe cale amiabilă. Acest fapt se datorează probabil eşecului din prima etapă a noului sezon, disputată acasă în faţa celor de la ACS Poli Timişoara, încheiat la scorul de 1-0. Alături de Dan Alexa a părăsit echipa şi antrenorul secund Costel Ilie.

"CS Concordia Chiajna şi tehnicianul Dan Alexa au reziliat pe cale amiabilă contractul dintre părţi. Îi mulţumim tânărului antrenor pentru tot efortul depus la cârma "Vulturilor" şi îi urăm mult succes în continuare, în carieră. Alături de Dan Alexa, a părăsit, astăzi, gruparea noastră şi antrenorul secund Constantin Ilie. Şi acestuia îi mulţumim pentru colaborare şi îi dorim mult succes în provocările următoare." a scris conducerea clubului pe site-ul oficial.

Dan Alexa, care a mai antrenat în trecut echipele ACS Poli Timişoara, Rapid Bucureşti şi ASA Târgu Mureş, se afla la conducerea echipei din Chiajna din luna ianuarie, el reuşind atunci să evite retrogradarea după o victorie obţinută în deplasare în ultima etapă din faza play-out.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport