Fotbal. CS Universitatea Craiova - FC Voluntari 0-1, în semifinalele Cupei României

Gruparea bănăţeană a pierdut în prima manşă a semifinalelor în faţa formaţiei FC Voluntari, joi seara, scor final 1-0 (0-0).
CS Universitatea Craiova - FC Voluntari 0-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal.
CS Universitatea Craiova - FC Voluntari 0-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal. (FC Voluntari/facebook)

Formaţia antrenată de Claudiu Niculescu s-a impus aseară, la Drobeta-Turnu Severin, în faţa echipei CS Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0), în prima manşă a semifinalelor Cupei României al fotbal.

Aceasta este o victorie importantă pentru FC Voluntari, fiind foarte aproape de obţinerea unei performanţe unice în istoria clubului: finala Cupei României.

"A fost un meci greu, dar, sincer, am venit aici cu mare încredere. Bineînţeles, am profitat şi de absenţa celor trei titulari de la Universitatea Craiova.. Ar însemna ceva extraordinar, eu ştiu cum e să ridici un trofeu deasupra capului. Le-am transmis băieţilor că poate fi un moment unic în carieră în care pot ridica un trofeu deasupra capului. Dar nu vreau să vorbim despre finală, pentru că mai avem un meci foarte important în retur." a declarat Claudiu Niculescu la finalul partidei pentru Digisport.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Laurenţiu Marinescu pe finalul reprizei a doua, prin penalty, în urma unui fault comis de Nicuşor Bancu la Gabriel Deac (min. 89).

Manşa secundă va avea loc pe 17 mai, la Voluntari.

În cealaltă semifinală, Astra Giurgiu a învins-o în primul meci pe ACS Poli Timişoara cu scorul de 4-1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport