Fotbal. Astra Giurgiu - Dinamo 1-2, în play-off -ul Ligii I

Echipa dinamovistă a învins în deplasare cu scorul de 2-1 (0-0) pe Astra Giurgiu, meci din etapa a cincea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.
Astra Giurgiu - Dinamo 1-2, în play-off- ul Ligii I la fotbal.
Astra Giurgiu - Dinamo 1-2, în play-off- ul Ligii I la fotbal. (FC DINAMO BUCURESTI/facebook)

Luni seara a avut loc pe stadionul 'Marin Anastasovici' din Giurgiu partida de fotbal dintre echipa gazdă Astra şi Dinamo Bucureşti, încheiat cu victoria grupării din 'Ştefan cel Mare'.

Meciul din etapa a cincea a fazei play-off a Ligii I s-a terminat cu scorul de 2-1 (0-0), toate cele trei goluri fiind înscrise în ultimile 10 minute ale timpului regulamentar de joc: prin Vitor Ferreira Rivaldinho (83) şi Claudiu Bumba (85) pentru Dinamo, respectiv Cristian Săpunaru (90+3) pentru Astra.

Prima repriză a fost slabă din punct de vedere al ocaziilor, cea mai notabilă fiind şutul lui Rivaldinho (27) care a încercat vinclul goal-keeper-ului Plamen Iliev.

Partea a doua a fost mai activă, gazdele ratând patru ocazii de a deschide scorul.

În minutul 58 Constantin Budescu a fost aproape de a aduce prima modificare pe tabela de marcaj dar nu a nimerit poarta dintr-o poziţie foarte bună, după care Daniel Niculae a scăpat singur cu portarul (min. 61), Vytautas Cerniauskas fiind la post. Fabricio a mai încercat poarta dinamovistă dintr-o lovitură liberă (min. 66), iar în minutul 78, acelaşi Daniel Niculae a reluat greşit cu capul.

Echipa antrenată de Cosmin Contra, a avut şansa deschiderii scorului în min. 79 prin Dan Nistor, care a expediat un şut periculos din afara careului, un alt moment important fiind irosit de Budescu (90+1) care a tras bine din lovitură liberă, dar Cerniauskas a fost atent.

Astra Giurgiu: Iliev – Al. Stan, Săpunaru (cpt), Fabricio, J. Morais – Takayuki (46 Boubacar), Piţian (58 D. Niculae) – Teixeira, Budescu, V. Nicoară (46 Al. Ioniţă) – D. Florea.
Antrenor: Marius Şumudică
Rezerve: Boşneag – Buş, Moise, Lovin.

DINAMO: Cerniauskas – Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu, Palic (cpt) – Hanca (78 Bumba), Rivaldinho (88 Busuladzic), P. Petre (60 D. Nistor) – Nemec.
Antrenor: Cosmin Contra
Rezerve: I. Popescu – Bawab, M. Oliva, Maric.

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) — CCA, Marin Petrache (Săbăreni/Giurgiu) — LPF

Cartonaşe galbene: D. Florea (36), V. Nicoară (39) / Hanca (51).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport