"Femeia-jandarm care se luptă pentru viaţa ei" iese pe picioare din mulţime [video]

A apărut un video în care se vede clar cum "femeia-jandarm care se luptă pentru viaţă ei" iese pe picioarele ei din mulţimea de protestatari şi îşi ceartă colegii: "Fraţilor, unde dracu’ m-aţi dus!"
Protest Piaţa Victoriei
Protest Piaţa Victoriei (Epoch Times România)

Cazul jandarmeriţei bătute la protestul de vineri este un caz-şcoală de manipulare, prin care s-a încercat demonizarea protestatarilor şi justificarea intervenţiei în forţă a jandarmilor, relatează g4media.ro.

Vineri seara, televiziunile apropiate de PSD anunţau că femeia jandarm este în stare gravă şi riscă să rămână paralizată pe viaţă, informaţie reluată oficial de Jandarmerie a doua zi.

Tot a doua zi, ministrul Sănătăţii a vizitat-o la spital anunţând că se află în stare bună. Libertatea.ro a prezentat azi un filmuleţ cu jandarmeriţa mergând pe picioarele ei. Femeia a rămas totuşi internată şi în cursul zilei de luni, acuzând dureri de cap.

Pentru a citi analiza g4media.ro care vizează "demontarea unei manipulări" intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne