FC Bayern München, pentru a opta oară consecutiv campioană în Bundesliga

Gruparea bavareză şi-a asigurat pentru a 29-a oară titlul, marţi seara, graţie succesului înregistrat cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Werder Bremen, autorul unicului gol al partidei purtând semnătura lui Robert Lewandowski.
Bayern Munchen campioana Germaniei la fotbal, după 1-0 cu Werder Bremen.
Bayern Munchen campioana Germaniei la fotbal, după 1-0 cu Werder Bremen. (FC Bayern München/facebook)

FC Bayern München a obţinut, marţi seara, al 8-lea său titlul consecutiv în Bundesliga, graţiei victoriei înregistrate în deplasarea făcută la Werder Bremen, în etapa cu numărul 32 a campionatului de fotbal al Germaniei.

Cel care a adus bucurie în tabăra bavarezilor a fost atacantul polonez Robert Lewandowski, care a marcat unicul gol al partidei în minutul 43, reuşită ce-i consolidează şi mai mult titlul de golgheter al sezonului cu 31 de goluri marcate. În acest clasament el este urmat la mare distanţă de Timo Werner (RB Leipzig), cu 25 de reuşite.

Borussia Dortmund, principala pretendentă la titlu se află în acest moment la zece puncte distanţă de formaţia pregătită de Hansi Flick, şi nu mai poate recupera diferenţa în cele trei partide pe care le mai are de jucat.

Rezultatele înregistrate marţi în etapă a 32-a:

Borussia Moenchengladbach - Wolfsburg 3-0
Au marcat: Jonas Hofmann (10, 30), Stindl (65).

Werder Bremen - Bayern München 0-1
Au marcat: Lewandowski (43).

Freiburg - Hertha Berlin 2-1
Au marcat: Grifo (61), Niels Petersen (71), respectiv Ibisevic (66 - penalty).

Union Berlin - SC Paderborn 1-0
A marcat: Zolinski (27, autogol).

Miercuri vor avea loc partidele Eintracht Frankfurt - Schalke 04, Borussia Dortmund - Mainz, RB Leipzig - Fortuna Düsseldorf, Bayer Leverkusen - FC Koln, FC Augsburg - Hoffenheim.

Clasament:
1. Bayern München 76 puncte (32 jocuri)
2. Borussia Dortmund 66 puncte (31 j)
3. RB Leipzig 62 puncte (31 j)
4. Borussia Moenchengladbach 59 puncte (32 j)
5. Bayer Leverkusen 57 puncte (31 j)
6. Wolfsburg 46 puncte (32 j)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport