Fără precedent! Guvernul Dăncilă vrea să-l facă pe Dragnea stăpân pe bugetul ţării până în 2040

Guvernul condus de Viorica Dăncilă a pregătit un proiect de lege care va pune în mâna lui Liviu Dragnea instrumentul pentru a controla bugetul ţării pentru viitorii 22 de ani.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times)

Guvernul Dăncilă a elaborat un proiect de lege prin care îi dă preşedintelui Camerei Deputaţilor, post ocupat în prezent de Liviu Dragnea, puteri depline pentru a decide soarta României până în 2040, relatează G4Media.

Mai exact, proiectul prevede elaborarea unui document numit “Strategia 2040”, prevede că o comisie condusă de şeful Camerei Deputaţilor va elabora o strategie pentru viitorii 22 de ani, iar toate viitoarele guverne ale României vor fi obligate să includă în programele lor de guvernare principalelor obiective strategice prevăzute în Strategia “România 2040”.

În plus, guvernele viitoare vor fi obligate să preia în bugetele anuale prevederile Strategiei “România 2040”. În cazul în care proiectul Guvernului Dăncilă intră în vigoare, niciun viitor Guvern nu-şi va putea urmări propriul program decât prin derogare de la această lege.

Cum îşi motivează guvernul Dăncilă acest proiect legislativ? Prin necesitatea elaborării unui proiect pe termen lung pentru dezvoltarea economică şi socială a României. Iar termenul ales de Guvern este 2040.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne