Ecaterina Andronescu: Să ajungi ca partid de la 45% la 25% e inacceptabil. Putem avea un premier mai bun

Demisia liderului PSD Liviu Dragnea poate fi o soluţie de maturitate politică, în contextul în care partidul a ajuns la 25%, a afirmat Ecaterina Andronescu, unul dintre liderii social-democraţi care au fost marginalizaţi.
Ecaterina Andronescu(PSD),
Ecaterina Andronescu(PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate şi să-şi dea demisia din fruntea partidului, a transmis din nou, joi seară, la Digi24, fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu, unul dintre liderii social-democraţi marginalizaţi.

"Asta (demisia lui Liviu Dragnea – n.r.) poate fi soluţie de maturitate politică. Nu spun asta pentru că îl urăsc sau pentru că îmi e nesuferit, ci, pentru că, în acest moment trebuie salvată guvernarea ţării şi salvat partidul. Am văzut un sondaj, dacă rezultatele sunt adevărate, PSD a ajuns la 25%. E inacceptabil după un an şi jumătate. De la 45% la 25% e mult prea mult. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva. Fără îndoială PSD a avut guverne mult mai performante. Şi acum poate face cel puţin trei guverne performante. Putem avea un premier mai bun", a declarat Ecaterina Andronescu.

Fostul ministru al Educaţiei nu a mai vorbit cu Dragnea din martie, de la Congresul partidului şi a subliniat că este necesară o dezbatere în care să se discute soluţia pentru a ieşi din starea actuală.

"Mi-am asumat ce am făcut, mi se pare că să ai dreptul să vorbeşti e un lucru pe care îl are orice cetăţean. Se poate întâmpla şi ca partidul să mă excludă", a precizat Ecaterina Andronescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne