Dragnea: Voi lucra cu Olguţa Vasilescu, vreau să intrăm în forţă cu legea pensiilor. Se face o uriaşă nedreptate

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că legea pensiilor va fi gata până în toamnă, iar odată intrată în vigoare va însemna reaşezarea unui "sistem uriaş, care a tot fost complicat şi încâlcit de-a lungul anilor".
Liviu Dragnea(Presedinte PSD)
Liviu Dragnea(Presedinte PSD) (Florin Chirila\Epoch Times)

Legea pensiilor va fi finalizată până în toamnă, când va începe sesiunea parlamentară, a anunţat miercuri seară, la Antena 3, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"În această vară voi lucra cu colegii mei, cu doamna Olguţa Vasilescu, doamna prim-ministru şi cu alţi colegi şi în toamnă vreau să intrăm în forţă cu legea pensiilor. O vom face, este o lege extrem de mult aşteptată, este o lege nu uşoară, dar este o altă măsură pe care trebuie să o luăm pentru a mai îndrepta o uriaşă nedreptate care există în România de ani buni, o uriaşă nedreptate care se face pensionarilor.

Nu va fi uşor de adoptat această lege, sunt sigur că vom avea şi aici piedici uriaşe, pentru că este un mare bine care se va face pentru o categorie mare de români, vorbim de milioane de români care vor beneficia de ea, dar îi asigur că o vom duce la capăt şi o vom scoate. Vor începe discuţiile cu asociaţiile de pensionari, şi nu numai, până la sfârşitul verii, până la începerea sesiunii parlamentare, proiectul va fi finalizat şi vom intra în proceduri în forţă, în forţa constituţională şi legislativă, în aşa fel încât până la sfârşitul sesiunii de toamnă, adică până la sfârşitul acestui an, legea pensiilor să fie adoptată în Parlament", a delcarat Dragnea, citat de Agerpers.

Liderul PSD a explicat că este vorba de reaşezarea unui sistem uriaş, care a tot fost complicat şi încâlcit de-a lungul anilor, arătând că sunt români care pe aceeaşi durată de muncă şi pe aceleaşi condiţii au pensii diferite.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne