Dragnea, somat să-şi dea demisia: "Sunteţi condamnat penal, anchetat într-un nou dosar, cu sechestru pe bunuri"

"Domnule Dragnea, demonstraţi-ne că sunteţi un om de stat şi prezentaţi-vă demisia!", i-a transmis Clotilde Armand preşedintelui PSD.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Liviu Dragnea este la originea celor trei crize politice majore pe care România le-a suferit în doar 10 luni: protestele-maraton din iarnă, demiterea propriului Guvern, comisia specială pentru modificarea legilor justiţiei şi protestele actuale, a atras atenţia, în cadrul unui comunicat de presă, consilierul local Clotilde Armand, de la USR, care îi cere demisia şefului PSD.

"Orice om de stat şi-ar pune întrebarea dacă rolul lui este benefic pentru societate. În calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor aveţi o mare responsabilitate pentru a asigura stabilitatea politică în ţară, o condiţie esenţială pentru un climat economic şi social necesar bunăstării populaţiei şi o garanţie pentru partenerii externi. În 10 luni ne-aţi arătat că nu puteţi îndeplini această funcţie. Nu aţi reuşit decât să decredibilizaţi şi mai mult instituţia parlamentară şi pe propriii colegi", a declarat Clotilde Armand.

Reprezentanta USR îl invită pe Dragnea să se întrebe dacă excesul de aroganţă poate suplini deficitul de exemplaritate pe care ar trebui să o ofere pentru a avea o viaţă politică morală.

"Sunteţi condamnat penal, anchetat într-un nou dosar, cu sechestru pe bunuri. Dacă sunteţi nevinovat, nu funcţia vă protejează, ci legile ţării. Comportaţi-vă în consecinţă, ca un cetăţean onest, şi prezentaţi-vă demisia! Altfel vom fi tot mai convinşi că declaraţiile pe care le faceţi "Am susţinut şi susţin lupta împotriva corupţiei!" (21 septembrie 2016) sunt "bullshit". Coaliţia PSD-ALDE este o concluzie tot mai dureroasă pentru ţară", a conchis Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne