"Dragnea a supravieţuit, dar PSD a murit". Conducerea "Partidului-Stat", acuzată că distruge România

Toată conducerea PSD în frunte cu Dragnea reprezintă un rău imens pentru România, a generat cele mai proaste Guverne de după Revoluţie, Guvernul Dăncilă fiind chiar cel mai prost din istoria României, a acuzat liderul PNL Ludovic Orban, după Comitetul Executiv în care s-a tranşat cel mai recent război din "Partidul-Stat".
Liviu Dragnea (Presedinte PSD);
Liviu Dragnea (Presedinte PSD); (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD este un partid care nu înţelege democraţia, un partid care a rămas înţepenit într-o mentalitate feudală, condus de nişte indivizi pentru care abuzul reprezintă o normalitate, a atras atenţia sâmbătă, la Digi24, preşedintele PNL, Ludovic Orban, în urma Comitetului Executiv Naţional care l-a validat din nou pe Liviu Dragnea în funcţia de lider suprem al Partidului.

"După standardele anunţate de Dragnea, primul remaniat ar trebui să fie primul-ministru, care nu ştie nici să citească, dar apoi să vorbească liber şi care la fiecare prezenţă publică mai comite câte o gafă. Cum poate Dăncilă să evalueze capacitatea de comunicare a altor miniştri atâta timp cât ea habar nu are ce înseamnă comunicarea. Ziua de ieri [vineri - n.r.] reprezintă o zi neagră pentru PSD în primul rând. Sigur că Dragnea a supravieţuit, dar PSD a murit. Practic conducerea PSD a validat modul catastrofal în care este condusă România de către o camarilă a lui Liviu Dragnea, care în loc să se ocupe de rezolvarea problemelor grave din societatea românească, nu face altceva decât să facă continue reglări de conturi în interiorul PSD", a declarat Orban.

Liderul PNL a opinat că PSD sub conducerea lui Dragnea a generat instabilitate politică, a generat cele mai proaste guverne de după revoluţie, iar Guvernul Dăncilă cred că e cel mai prost Guvern din istoria României.

"Nu a respectat mai nimic din ceea ce a promis oamenilor în campania din 2016 şi furnizează României scandaluri perpetue, degradarea constantă a capacităţilor administrative, distrugerea oricărei eficienţe a sistemelor publice, sistemele de educaţie, de sănătate, folosirea forţelor de ordine împotriva cetăţenilor paşnici şi determinarea acestora să comită brutalităţi împotriva oamenilor aşa cum a fost în data de 10 august şi distrugerea imaginii externe a României, prin tot ceea ce face PSD. Din punctul meu de vedere, PSD este un partid care nu înţelege democraţia, un partid care a rămas înţepenit într-o mentalitate nu comunistă, într-o mentalitate feudală, care este condus de nişte indivizi, pentru care abuzul reprezintă o normalitate, care se consideră nişte satrapi judeţeni şi care nu respectă sub nicio formă drepturile şi libertăţile oamenilor şi nu înţeleg sub nicio formă lumea în care trăiesc şi exigenţele care se impun unor oameni care deţin funcţii publice", a precizat Orban.

Potrivit şefului PNL, dacă social-democraţii se simt bine cu Dragnea în fruntea lor este strict problema lor.

"În ceea ce mă priveşte pe mine, eu consider că Dragnea şi toată conducerea PSD reprezintă un rău imens pentru România, şi oricine din PSD vrea să schimbe aceste lucruri şi înţelege că Dragnea e un rău şi pentru România şi pentru PSD, poate să facă ceea ce este normal şi firesc, să contribuie la căderea Guvernului, pentru că asta este cea mai importantă armă a lui Liviu Dragnea cu care reuşeşte să se menţină la putere - controlul asupra Guvernului şi posibilitatea de a-i cumpăra pe eventualii opozanţi, care îşi dau seama că lucrurile care merg într-o direcţie total greşită, cu funcţii în Guvern", a conchis Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne