"Domnule Netanyahu, te întâlneşti cu un politician corupt!" Românii îi scriu premierului Israelului

Liviu Dragnea este un lider atât de necinstit şi de nedemn de încredere încât reuşeşte să discrediteze tot ce atinge, i se transmite premierului israelian, după ce acesta a postat pe pagina de Facebook un filmuleţ în care apare alături de liderul PSD.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times)

Vizita lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă în Israel a stârnit valuri de reacţii atât în România, cât şi în afara graniţelor şi chiar şi pe pagina de Facebook a premierului Israelului, Benjamin Netanyahu. Mai mulţi români i-au transmis lui Netanyahu părerea lor despre vizita lui Dragnea, după ce premierul israelian şi-a postat pe pagina de Facebook o înregistrare video în care apare dând mâna cu liderul PSD.

Indignaţi, mai mulţi români i-au atras atenţia lui Netanyahu că s-a întâlnit cu un condamnat penal, ceea ce nu-i face bine la imagine, au transmis că Dragnea de fapt nu urmăreşte îmbunătăţirea relaţiilor României cu Israelul iar unii dintre ei chiar l-au rugat să-l ţină pe liderul PSD acolo căci face doar rău ţării.

Redăm câteva dintre comentariile postate de români pe pagina premierului Netanyahu:

"Nu aţi fost prea inspirat să puneţi acest clip cu infractorul Dragnea care în acest moment distruge România! Cel mai josnic şi mincinos om! O hienă! Don't believe în this men!", îi transmite Elena premierului Israelului.

"Mare grijă la buzunare şi portofele acolo cu Dragnea prin preajma! La hotelul unde a fost cazat la fel număraţi vesela!
Succes!", scrie Andrei.

"Cel mai corupt om politic din România!!!
Întreabă-l cum de Teleorman este cea mai săracă regiune din România?!...întrebă-l cum de s-a îmbogăţit dintr-un salariu de bugetar...?! Întreabă-l de ce îşi acaparează toate instituţiile statului...?!..
Întreabă-l de ce distruge statul de drept în România?!?!" transmite şi Valentin.

"Vă rugăm să-l luaţi în Israel, vi-l facem cadou şi la pachet pe Dăncilă 20-20. Mai sunt nişte ministrese la fel de destoinice ca şi Dăncilă 20-20, sunt la ofertă!", adaugă Adam.

"Cu hoţul ăsta ţi-ai găsit să te tragi în poză? Pune (...) şi tu mâna pe google şi vezi împotriva cui au ieşit în stradă 600.000 de români", adaugă Joan.

"Infractorul Dragnea vrea să schimbe legile justiţie ca să scape de puşcărie. Aruncă România în aer. A distrus şi jefuit ţara. Pe acest mare hoţ ai fi putut să-l opreşti la tine că a distrus România. România nu câştigă nimic din această vizită decât probabil sancţiuni din partea ţărilor civilizate ale Europei!", transmite Steliana.

"Majoritatea românilor apreciază şi sprijină o relaţie strânsă şi vibrantă cu Israelul, însă Dragnea este un lider atât de necinstit şi de nedemn de încredere încât reuşeşte să discrediteze tot ce atinge el reuşeşte şi să-i facă rău. Dragnea este într-o luptă politică şi juridică pentru supravieţuire şi este dispus să folosească orice mijloace pentru a păstra puterea şi a câştiga noi aliaţi. În prezent, el şi slujitorii săi, inclusiv premierul marioneta Dăncilă încalcă Constituţia doar pentru a încerca să se prezinte ca prieteni ai Israelului şi ai administraţiei Trump. Pe scurt, relaţia dintre România şi Israel este vitală şi ar trebui să crească, dar Dl. Dragnea nu crează decât probleme", scrie Cristian.

"Domnule Netanyahu, te întâlneşti cu un politician corupt! Bună treabă!", îi transmite Robert premierului Israelului.

"Felicitări pentru întâlnirea cu acest infractor condamnat, liderul corupţilor din România! Sper că îi veţi întoarce vizita, când Dragnea va fi în închisoare", scrie Adrian.

"Dragă Netanyahu, te rog ţine-l acolo, ia- l de nevastă, fă ce vrei cu el, dar nu-l mai lăsa să plece. Face rău românilor şi României. Aaa şi blondei (Dăncilă n.r.) dă-i o mătură, un mop să vezi ce treabă face..Shalom", transmite un alt Adrian.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne