Dobrovie: Dragnea a creat un stat paralel şi în politica externă sperând să se apropie repede de Trump

Matei Dobrovie (USR)
Matei Dobrovie (USR) (Epoch Times România)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, încearcă să se legitimeze pe plan extern, unde este total izolat şi nefrecventabil, a opinat luni, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Matei Dobrovie.

"A ales varianta israeliană sperând să se apropie repede de Trump. Nu este prima dată când încearcă să intre în graţiile acestuia. Vă amintiţi de vizita plătită pentru a sta în preajma preşedintelui american la masă. Şi atunci a fost un eşec. Şi acum nu excelează în "succesuri". În ultimul raport al Departamentului de Stat, protejata lui, Carmen Dan, este vedetă în sens negativ; dovadă că americanii stiu foarte bine cine conduce la Bucureşti. Uzurparea atribuţiilor preşedintelui în materie de politică externă nu ajută nici ea", a declarat Matei Dobrovie.

Potrivit deputatului USR, Dragnea nu a reuşit decât să pună România într-o situaţie delicată, tratând o problemă foarte sensibilă precum mutarea ambasadei într-un mod iresponsabil care slăbeşte credibilitatea ţării noastre dobândită în ani de zile în Orientul Mijlociu.

"Prin această poziţionare unilaterală, România se situează şi contra poziţiei Uniunii Europene. Pe de altă parte, liderul PSD a reuşit să facă ce ştie mai bine - să creeze un stat paralel şi în politica externă, în care i se raportează lui deşi nu are nicio atribuţie în domeniu", a conchis Matei Dobrovie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne