Deputata jignită de Şerban Nicolae: Vom ajunge în instanţă. În loc să-şi ceară iertare face spectacol la camere

Deputata USR Cosette Chichirău are de gând să meargă în faţa instanţei de judecată dacă pesedistul Şerban Nicolae nu îşi va cere iertare uitându-se în ochii ei.
Serban Nicolae (senator PSD)
Serban Nicolae (senator PSD) (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Jignită de Şerban Nicolae în plenul Parlamentului, deputata USR Cosette Chichirău a anunţat, miercuri, că intenţionează să-l acţioneze în instanţă pe senatorul PSD.

"Trebuia să se uite la mine şi să-mi spună că-şi cere scuze. Dar, după cum vedeţi, el iese ca să facă spectacol la camere, dar nu are capacitatea să-şi ceară scuze uitându-se în ochii mei. A mai spus că a lucrat personal la acest proiect. Bineînţeles că a lucrat personal, pentru că acest proiect îi scapă pe ăştia de puşcărie. Aş vrea să-l văd, să se uite la mine în faţa publicului şi să-şi ceară scuze, dacă nu, vom ajunge în instanţă", a declarat Cosette Chichirău.

Parlamentara a fost indignată de limbajul "inadmisibil" folosit de Şerban Nicolae la adresa sa.

"Este o formă de hărţuire şi de intimidare la adresa mea. Această formă de hărţuire şi intimidare nu funcţionează, ar fi ideal să-şi retragă legea. Faptul că sunt femeie e aproape secundar, eu cred că el s-ar purta aşa cu oricine. Cel mai probabil vom ajunge la tribunal", a precizat Cosette Chichirău.

Reacţia vine după ce senatorul PSD i-a adresat deputatei o serie de replici suburbane, în plenul Parlamentului, în timp ce aceasta transmitea live scandalul pe legile Justiţiei. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne