"De ce nu ţineţi cu poporul ăsta, dom'le?" - Dorneanu, întâlnire de gradul zero cu protestatarii la scara blocului

Preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, a avut parte de o surpriză neplăcută la intrarea în bloc: a fost întâmpinat de protestatarii rezist care i-au adresat cuvinte grele direct în faţă.
Valer Dorneanu
Valer Dorneanu

Protestatarii rezist şi-au făcut un "cadou special" sâmbătă seara: l-au apostrofat pe şeful Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, pe care îl acuză că acţionează în beneficul PSD, nu al poporului român.

"22.09.2018 - Cadou special pentru ziua de protest 600. Marele Valer Dorneanu-preşedinte CCR, acompaniat de Bachus. Când lumea încă se îndrepta spre casă, după 'marea proiecţie', Valer Dorneanu se întorcea şi el acasă, aşa încet... să nu se împiedice", se arată pe pagina Vocea Străzii care a postat un material video cu incidentul.

Din filmare se poate observa cum protestatarii i-au strigat cuvinte grele direct în faţă şefului CCR: "La puşcărie!", "Să vă fie ruşine!", "Aţi apărat comuniştii".

Unul dintre manifestanţi - care filma cu telefonul mobil incidentul - s-a apropiat de şeful CCR şi a început calm să discute cu el.

Protestatar: "Îl recunoaşteţi, este domnul Dorneanu, este în stare de ebrietate."

Dorneanu: "Uită-te la buletinul meu şi vezi dacă sunt băut sau dacă sunt beat."

Protestatar: "Domnule Dorneanu, de ce faceţi atâtea lucruri acolo dom’le în favoarea PSD? De ce nu ţineţi cu poporul ăsta dom’le?"

Dorneanu: "Noi suntem acolo nouă inşi, deci nu iau nicio măsură singur."

Alt protestatar intervine: "Vă vindeţi onoarea şi demnitatea. Nu aveţi onoare şi demnitate."

Protestatar: "Dom’le, sunteţi Curte Constituţională, aveţi un rol formidabil în ţara asta. De ce nu vreţi să ţineţi cu poporul ăsta, dom’le? Aţi devenit anticamera PSD, stimate domn, nu este frumos."

Intervine şi o doamnă: "Sluga PSD, oameni vânduţi".

Valer Dorneanu a intrat în final în bloc, iar la uşă a ieşit portarul, care a început să-i apostrofeze pe protestatarii rezist, însă şeful CCR l-a oprit repede.

Vă invităm să urmăriţi materialul video cu incidentul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne