De ce a fost dată afară Antena 3 din curtea PNL: Un reporter întreba un câine cât e salariul purtătorului de cuvânt

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, i-a dat afară pe cei de la Antena 3 după ce unul dintre reporteri s-a filmat punându-i întrebări câinelui din curtea partidului despre salariul său.
Snuppy, primul câine clonat al lumii, s-a născut în 2005.
Snuppy, primul câine clonat al lumii, s-a născut în 2005. (Captură Foto)

Antena 3 a transmis joi ştirea conform căreia echipa sa de filmare a fost dată afară din curtea sediului central al PNL, înaintea evenimentului de marcare a 143 de ani de la înfiinţarea partidului. Mai mulţi martori oculari au explicat pentru G4Media.ro motivul real al evacuării angajaţilor Antena 3.

"Cei de la Antena 3 au venit cu câteva ore înainte de accesul public în sediul PNL. Unul dintre reporteri umbla după prostii. Întreba câinele cât este salariul lui Dancă şi cine i-l plăteşte. Au fost invitaţi să iasă afară din curte şi să revină în momentul în care va fi permis accesul, aşa cum prevede programul", a povestit unul dintre martorii oculari la eveniment.

Câinele filmat de echipa postului Antena 3 este un maidanez aciuat în curtea PNL care a apărut şi într-o filmare postată pe pagina de Facebook a lui Ludovic Orban, alergând alături de liderul liberal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne