Dan Şova respiră aerul libertăţii. A scăpat definitiv de arestul la domiciliu

Înalta Curte a decis să îl elibereze din arest la domiciliu pe fostul ministru Dan Şova, trimis recent în judecată de procurorii anticorupţie în dosarul CET Govora.
Audierea în comisiile parlamentare a miniştrilor propuşi spre validare. În imagine, Dan Şova, Ministrul Transporturilor
Audierea în comisiile parlamentare a miniştrilor propuşi spre validare. În imagine, Dan Şova, Ministrul Transporturilor (Epoch Times România)

Magistraţii Curţii Supreme au decis luni, în mod definitiv, înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar în cazul senatorului Dan Şova, acuzat de trafic de influenţă în dosarul CET Govora.

Potrivit Agerpres, Decizia instanţei a fost luată de un complet de divergenţă format din trei judecători, după ce doi magistraţi nu au căzut de acord, săptămâna trecută, asupra măsurii preventive ce trebuie aplicată în cazul lui Dan Şova.

Cel de-al treilea judecător intrat în completul de divergenţă a înclinat balanţa în favoarea judecării lui Dan Şova în libertate sub control judiciar.

Pentru mai multe detalii despre acuzaţiile care i se aduc lui Dan Şova intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne