CSM Ştiinţa Baia Mare - CSM Bucureşti 20-14, în SuperLiga CEC Bank la rugby

(photos.com)

CSM Ştiinţa Baia Mare a învins CSM Bucureşti Olimpia cu scorul de 20-14 (10-11), în prezenţa unui public numeros, într-un meci încordat din etapa a 6-a a SuperLigii CEC Bank la rugby.

CSM Baia Mare a fost încurajată constant de galerie şi de publicul venit la meci într-un număr destul de mare.

"Cine s-a aşteptat să fie uşor? Nimeni. Ştiam că o să fie un meci dificil. Am spus mereu că CSM Bucureşti este o echipă periculoasă şi ne-a pus multe probleme, astăzi. Din nou am făcut multe greşeli importante care au îngreunat mai multe decât trebuia meciul. Jucam acasă, eram conduşi la pauză era normal să reacţionăm, dar mă aşteptam la mai multe de la băieţi în repriza a doua, dar şi-n prima repriză. Văd că ne-am obişnuit să jucăm în repriza a doua mai în forţă", a declarat antrenorul CSM Ştiinţa Baia Mare, Eugen Apjok.

De asemenea, căpitanul CSM Bucureşti, Florin Surugiu, a spus că se aştepta ca meciul cu " Zimbrii" să fie unul dificil, însă e încurajator scorul final dintre cele două echipe.

" Suntem foarte mulţumiţi de rezultat. Am dat dovadă de tărie, de încredere. Am venit acasă şi am jucat cu Baia Mare de la egal la egal cu echipa care e vicecampioană şi ţin să le mulţumesc colegilor mei. S-a văzut că de la meci la meci creştem, am lucrat mult, iar următoarea etapă o avem cu Steaua, iar obiectivul nostru este victoria. Ne dorim să creştem de la meci la meci şi să jucăm în finală. În meciul cu Ştiinţa au fost şi câteva lovituri de pedeapsă, au fost şi ratări, dar nu e nicio problemă. Punctul bonus defensiv este foarte bun pentru noi", a spus Florin Surugiu.

Meciul a fost condus la centru de Vlad Iordăchescu şi asistat la cele două margini de Claudiu Clapon şi Emanuel Gorodea.

În clasament, Ştiinţa Baia Mare este lider, cu 22 de puncte, urmată de Farul Constanţa — 17 pct, RCM UV Timişoara — 16 pct, etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport