Cruzime fără margini: Câine legat şi târât de o maşină, apoi legat de un stâlp şi lăsat acolo să moară

Un câine a fost legat şi târât de o maşină de teren iar atunci când s-a terminat distracţia macabră, responsabilii au legat animalul istovit şi plin de răni de un stâlp.
Câine adăpost public Baia Mare
Câine adăpost public Baia Mare (Facebook)

Scene de o cruzime fără margini într-o localitate de lângă Timişoara. Cineva a legat un câine de o maşină şi l-a târât pe străzile din sat, înainte să-l abandoneze, mai mult mort decât viu, pe marginea drumului: l-a legat de un stâlp şi l-a lăsat acolo să moară, relatează Digi24.

Animalul a fost găsit la timp de mai mulţi oameni miloşi care l-au dus la veterinar. Câinele a fost operat, iar acum poliţia îl caută pe cel capabil de un asemenea gest, după ce familia care a găsit patrupedul a depus plângere la poliţie.

"Noi când am ajuns acolo, într-adevăr, era într-o stare deplorabilă aşa ceva nu... nu... nu credeam că poate să ajungă un câine să arate. Era plină de noroi pe faţă, era udă, tremura nu pot să descriu mai mult de atât...", a declarat un martor.

Când vor fi găsiţi, vinovaţii riscă să primească până la trei ani de închisoare.

Pentru a urmări materialul video pe această temă intaţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne