Conacul lui Dragnea, vandalizat. Codrin Ştefănescu: Ne-au ameninţat pe toţi că ne răpesc copiii, că ne omoară

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a făcut declaraţii controversate după ce conacul lui Liviu Dragnea din Alexandria a fost "redecorat".
Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a răbufnit după ce gardul casei din Alexandria a şefului său de partid, Liviu Dragnea, a fost vandalizat.

"Nu, n-a avut o reacţie Liviu Dragnea. La cât a fost de ameninţat Dragnea şi câte telefoane şi mesaje de ameninţare… am primit toţi că ne răpesc copiii, că ne omoară. Am primit ameninţări referitoare la familie, de copii, la bunici, ne-am obişnuit.

La ceea ce au făcut fundaţiile astea sorosiste în România, în ultimii ani, am început şi noi să ne adaptăm. Avem stomacul tare", a declarat Codrin Ştefănescu, citat de aktual24.ro.

Publicaţia Liber în Teleorman a dezvăluit că pe gardul conacului lui Dragnea din Alexandria a părut scris, cu vopsea, în litere galbene, cuvântul "DEMISIA".

Potrivit sursei citate, încă nu a fost depusă nicio sesizare la organele judiciare pe această temă.

Vă prezentăm mai jos imagini de la faţa locului.

foto
foto (Liber în Teleorman)

foto
foto (Liber în Teleorman)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne