Cîrstoiu: "N-aş exclude nici nişte zone din PSD care mă atacă". Ce-ar face dacă Ciolacu i-ar cere să se retragă

Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coalitiei PSD -PNL pentru primaria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coalitiei PSD -PNL pentru primaria Capitalei (Epoch Times Romania)

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a susţinut public că nu exclude ca anumite atacuri la adresa sa să aibă de-a face cu unele "zone" din PSD.

"N-aş exclude nici nişte zone din PSD care mă atacă", a spus medicul Cătălin Cîrstoiu la o emisiune pe YouTube moderată de Robert Turcescu şi Dan Andronic, potrivit defapt.ro.

Iniţial, răspunzând unei întrebări, Cîrstoiu a spus că atacurile împotriva sa vin de la USR şi PUSL, menţionând emisiunile de la Antena 3.

Însă, după câteva secunde de gândire, el a arătat şi spre PSD. Moderatorii au tăcut, stupefiaţi, după care l-au întrebat ce ar face dacă Ciolacu i-ar cere să se retragă. Însă Cîrstoiu a arătat că ar refuza şi l-ar invita pe Ciolacu să facă acest anunţ: "Spuneţi-o dvs!"

Redăm dialogul între Cîrstoiu şi cei doi moderatori:

Turcescu: Cine simţi tu că este vârful de lance al acestei campanii negative?

Cîrstoiu: E cea mai bună întrebare (râde…) (…) Dacă ar fi după flerul meu, după ce aş vedea, aş spune USR…(…) Aş spune asta…

Andronic: G4…USR bagă bani acolo…

Cîrstoiu: N-am dubii…(…) Dacă ar fi după alte informaţii pe care le am, aş spune că nici PUSL-ul nu este străin, că mă uit la Antena 3 în fiecare seară…(…) Acuma, domle, n-aş exclude nici că ar fi nişte zone din PSD care mă atacă… N-aş exclude.

Întrebat dacă s-ar retrage, Cârstoiu a spus ferm: "Nu, nu!"

Andronic: Şi dacă Ciolacu îţi spune luni «Doctore, trebuie să te retragi!» ?

Cîrstoiu: Spuneţi-o dumneavoastră, nu eu!

Turcescu: Asta îi vei spune lui Ciolacu?

Cîrstoiu: Păi ce, eu m-am dus să bat la uşă şi să spun "Vă vreau candidat"?

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne