Ciolacu, pe urmele lui Iohannis? Zboară în Quatar cu un Boeing închiriat. Cât costă zborul?

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu zboară marţi în Qatar cu un Boeing 737 închiriat de la TAROM. Costul călătoriei se ridică la circa 100.000 euro, informează Boarding Pass.

"Actualul premier al României a zburat până acum în vizitele oficiale doar cu zboruri comerciale regulate şi cu avioane militare din flota Forţelor Aeriene Române.

Însă astăzi, acesta se deplasează într-o vizită oficială în Qatar cu un Boeing 737 închiriat de la TAROM, în ciuda faptului că între Bucureşti şi Doha (Qatar) sunt operate zilnic trei zboruri comerciale pe zi.

Costul acestei călătorii este de aproximativ 100.000€.

Premierul anterior a călătorit în fiecare vizită oficială externă doar cu avioane închiriate de la TAROM.

Actualizare: costul estimativ de 100.000€ menţionat anterior este, de fapt, foarte subapreciat, probabil suma reală este mult mai mare." scrie, pe Facebook, Boarding Pass.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne