Cel puţin 15 răniţi după detonarea unei bombe într-un restaurant din Canada

Ofiţer de poliţie investighează o explozie declanşată la restaurantul Bombay Bhel din oraşul canadian Mississauga, 24 mai 2018.
Ofiţer de poliţie investighează o explozie declanşată la restaurantul Bombay Bhel din oraşul canadian Mississauga, 24 mai 2018. (Captură Foto)

Doi bărbaţi neidentificaţi au intrat joi într-un restaurant din oraşul canadian Mississauga, unde au detonat o bombă, rănind cel puţin 15 persoane, şi apoi au fugit de la faţa locului, au precizat autorităţile locale.

Explozia a fost declanşată în restaurantul Bombay Bhel în jurul orei locale 10:30 p.m. şi 15 persoane au fost duse la spital. Trei dintre răniţi se află în stare critică, a anunţat pe Twitter Serviciul Regional de Paramedici.

Nimeni nu a revendicat atacul până acum şi motivul atacului este necunoscut, conform Reuters.

Poliţia a postat o fotografie pe Twitter în care pot fi văzute două persoane mascate care pătrund în restaurant, iar una dintre ele pare să aibă asupra sa un obiect.

Atacul din Mississauga, cel de-al şaselea oraş al Canadei ca mărime, are loc la o lună după ce un şofer a intrat cu o dubiţă închiriată într-o mulţime de pietoni în Toronto, ucigând 10 persoane şi rănind alte 15.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe