Bucureşti: Aeronautic Show, în zona Lacul Morii. Ce surprize au pregătit organizatorii

Bucharest International Air Show şi General Aviation Exhibition, BIAS 2012. Celebrarea a 100 de ani de istorie a Aeroportului Băneasa Aurel Vlaicu din Bucureşti
Bucharest International Air Show şi General Aviation Exhibition, BIAS 2012. Celebrarea a 100 de ani de istorie a Aeroportului Băneasa Aurel Vlaicu din Bucureşti (Epoch Times România)

Amatorii de sporturi aeronautice pot asista, sâmbătă, la Aeronautic Show, ce se va desfăşura pe Lacului Morii din Bucureşti, de la ora 11.

Aflat la cea de-a treia ediţie, Aeronautic Show 2012 aduce ca noutate primul şi singurul hidroavion din categoria S.E.P. din România.

Sâmbătă, 22 septembrie, începând cu orele 11.00, pe parcursul a peste trei ore, spectatorii vor avea ocazia să urmărească un spectacol aeronautic în care legătura între aer şi apă se va face printr-o suprapunere elegantă a evoluţiilor nautice şi aeriene.

Un spectacol deosebit de acrobaţie aeriană şi nautică ce va încânta spectatorii va fi oferit şi de paraşutiştii Agenţiei de Paraşutism, consultant în domeniul aeronautic.

De asemenea, tot ca o noutate, în cadrul celei de a doua ediţii a expoziţiei Aeronautic Expo 2012, spectatorii vor putea interacţiona cu profesioniştii şi tehnica aeronautică.

După terminarea show-ului, Primăria şi Centrul Cultural European Sector 6 vor oferi celor prezenţi un spectacol susţinut de către Ansamblul Doina al Armatei, muzică de fanfară, exerciţii de Drill-Team, la care vor participa reprezentanţi ai regimentului 30 de Gardă Mihai Viteazu.

Cei care vor încheia seria spectacolelor din această sâmbătă vor fi reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră care îşi vor încânta spectatorii cu exerciţii demonstrative de Arte Marţiale.

Show-ul este organizat de Primăria şi Centrul Cultural European Sector 6, în colaborare cu Asociaţia Aeronautică Română şi Agenţia de Paraşutism.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne