Bittman: Ministerul Finanţelor are nevoie de oameni normali

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a declarat miercuri, pentru un post de televiziune, că desemnarea sa în funcţia de consilier al ministrului de Finanţe, Sebastian Vlădescu, s-a datorat şi faptului că "domnul ministru avea nevoie în jurul său de oameni normali".

"În momentul de faţă nu vă pot spune mai mult decât că am fost contactat telefonic de domnul ministru în urmă cu câteva zile şi am avut o discuţie cu dânsul. Probabil că domnul ministru are nevoie în jurul său şi de oameni normali. Să fiu sincer, mă întreb şi eu de ce am fost ales pentru postul de consilier al ministrului. Există o serie de anomalii în România" - a afirmat Bittman.

El a apreciat că una dintre problemele majore ale politicii din România ultimilor 20 de ani este legată de lipsa contactului autorităţilor cu realitatea.

"Cred că una dintre problemele majore ale politicii de 20 ani din România este lipsa contactului cu realitatea. Se fac unele lucruri care nu au legătură cu interesul oamenilor simpli" - a spus solistul.

Întrebat ce va face efectiv la Ministerul Finanţelor, Dan Bittman a precizat că va încerca să-şi spună punctul de vedere, mai ales în privinţa problemelor sociale.

"Din punctul meu de vedere, ţin partea celor care urmează să fie disponibilizaţi. Îmi voi spune punctul de vedere în anumite probleme. Încerc să vin cu argumentele mele, iar din discuţiile pe care le avem periodic, sper că cineva va trage o concluzie" - a punctat Bittman.

Ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, a anunţat că vrea să schimbe imaginea ministerului, acesta fiind motivul pentru care l-a cooptat în echipa de consilieri pe Dan Bittman, solistul formaţiei Holograf. Anterior, l-a numit coordonator al Departamentului de comunicare din minister pe Andrei Gheorghe.

"L-am luat pe Dan Bittman pentru a avea feedbackul acţiunilor noastre. Îl recomandă notorietatea, poate fi într-un contact nemijlocit cu oamenii, poate afla ce cred şi ce vor de la MFP. În mod cert mizez pe faptul că Andrei Gheorghe şi Dan Bittman ne vor ajuta să creăm o nouă imagine a ministerului, care e văzut ca o fortăreaţă populată cu oameni care nu sunt cei mai buni" - a declarat miercuri ministrul Finanţelor.

Vlădescu a spus că nu mai are în vedere şi alte nume pentru posturi de consilieri, întrucât nu mai este loc şi că posturile celor doi sunt temporare, şi nu pe termene lungi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie