Bianca Andreescu, declaraţii după meciul cu Simona Halep de la “Shiseido WTA Finals Shenzhen” (video)

Andreescu a cedat în faţa Simonei Halep în trei seturi într-un meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor, scorul final fiind de 3-6, 7-6 (6), 6-3 la capătul a doua ore şi 35 de minute de joc efectiv.
Jucătoarea canadiancă de origine română Bianca Andreescu.
Jucătoarea canadiancă de origine română Bianca Andreescu. (Getty Images)

Bianca Andreescu (4 WTA) a rămas în continuare la fel de pozitivă după partida cu fosta lideră WTA - Simona Halep (5 WTA). Jucătoarea canadiancă, puţin dezamăgită în urma eşecului înregistrat, crede că a aplicat tactica potrivită, durerile de spate apărute în debutul setului trei a făcut totodată să nu mai poată evolua la capacitate maximă.

"Cred că am aplicat tactica potrivită. Serviciul meu. Returul meu a fost bun astăzi, cel puţin în cea mai mare parte a meciului. Nu m-am simţit deloc intimidată când am păşit pe teren. Ştiu că am admirat-o mult, aşa că a fost cu adevărat amuzant să pot juca împotriva ei. Da, poate voi juca din nou contra ei, să-mi iau revanşa. A fost un meci bun. Ea a luptat cu adevărat mult. N-am valorificat şansele pe care le-am avut în setul al doilea, aşa că sunt cu adevărat dezamăgită pentru asta.", a mărturisit Andreescu.

"Spatele mă doare tare!.. În setul al treilea, şi nu prea vreau să dau vina pe problemele de la spate, am simţit că nu am aceeaşi forţă ca în primele două. Însă am luptat aşa cum am putut şi sunt mandră de asta". a adăugat aceasta.

În etapa doua, ce se va disputa miercuri, Halep va trebui să ţină piept ucrainiencei Elina Svitolina, în timp ce Andreescu o va întâlni pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport