Băsescu: "Uitaţi-vă la sclavul ăsta de Dragnea! S-a băgat cu cei mai mizerabili ca să stea ca un chelner lângă masa lui Trump"

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a ironizat luni suculent pe liderul PSD, Liviu Dragnea, acuzându-l pe acesta că şi-a cumpărat un loc la masa lui Donald Trump promiţând anumite contracte. Acuzaţiile lui Băsescu vin în contextul în care Hotnews a semnalat faptul că firma lobbystului american care a aranjat participarea lui Dragnea şi Grindeanu la evenimentele de învestire a preşedintelui Trump a semnat un contract cu Romarm, firmă românească cu capital de stat.

"Uitaţi, eu am fost ministru în cinci guverne, am fost preşedintele României zece ani… Niciodată, niciodată nu am pus problema sau nu mi-a propus cineva ‘uite dacă s-ar privatiza Hidroelectrica te-ai putea întâlni cu Obama. Deci, la noi s-au dat contracte pentru o întâlnire… Uitaţi-vă şi la sclavul ăsta de Dragnea! S-a băgat cu cei mai mizerabili ca să se ducă să stea ca un chelner lângă masă lui Trump. E o reţetă hidoasă! Unii o practică, PSD în general”, a acuzat Băsescu, preluat de aktual24.ro, într-o emisiune la B1 TV.

Reamintim că potrivit Hotnews, una dintre firmele lui Broidy, cel care a semnat invitaţia pentru Dragnea şi Grindeanu pentru a participa în ianuarie 2017 la ceremonia de învestire a preşedintelui american Donald Trump, şi-a deschis în luna mai 2017 o filială în România. Ulterior, s-a aflat că Circinus Defense SRL, al cărei acţionar cu 99% este Circinus LLC, firmă specializată în servicii high tech pentru armată, deţinută de Broidy, a semnat un contract cu Romarm.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne