Băsescu: "Uitaţi-vă la sclavul ăsta de Dragnea! S-a băgat cu cei mai mizerabili ca să stea ca un chelner lângă masa lui Trump"

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a ironizat luni suculent pe liderul PSD, Liviu Dragnea, acuzându-l pe acesta că şi-a cumpărat un loc la masa lui Donald Trump promiţând anumite contracte. Acuzaţiile lui Băsescu vin în contextul în care Hotnews a semnalat faptul că firma lobbystului american care a aranjat participarea lui Dragnea şi Grindeanu la evenimentele de învestire a preşedintelui Trump a semnat un contract cu Romarm, firmă românească cu capital de stat.

"Uitaţi, eu am fost ministru în cinci guverne, am fost preşedintele României zece ani… Niciodată, niciodată nu am pus problema sau nu mi-a propus cineva ‘uite dacă s-ar privatiza Hidroelectrica te-ai putea întâlni cu Obama. Deci, la noi s-au dat contracte pentru o întâlnire… Uitaţi-vă şi la sclavul ăsta de Dragnea! S-a băgat cu cei mai mizerabili ca să se ducă să stea ca un chelner lângă masă lui Trump. E o reţetă hidoasă! Unii o practică, PSD în general”, a acuzat Băsescu, preluat de aktual24.ro, într-o emisiune la B1 TV.

Reamintim că potrivit Hotnews, una dintre firmele lui Broidy, cel care a semnat invitaţia pentru Dragnea şi Grindeanu pentru a participa în ianuarie 2017 la ceremonia de învestire a preşedintelui american Donald Trump, şi-a deschis în luna mai 2017 o filială în România. Ulterior, s-a aflat că Circinus Defense SRL, al cărei acţionar cu 99% este Circinus LLC, firmă specializată în servicii high tech pentru armată, deţinută de Broidy, a semnat un contract cu Romarm.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne