Băsescu: Dragnea, ajuns deja un cadavru politic, va câştiga războiul din PSD în faţa lui Firea

Cu puţin timp înainte de şedinţa crucială din PSD care va decide soarta lui Liviu Dragnea, fostul şef de stat Traian Băsescu, fondatorul PMP, îl dă câştigător pe liderul PSD, în faţa "disidenţilor" din partid.
Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Liderul PSD Liviu Dragnea - deşi a ajuns un cadavru politic - va câştiga războiul cu primarul general Gabriela Firea în Comitetul Executiv Naţional, a apreciat joi seară, pe pagina sa de Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Război şi vot în PSD! Dragnea câştigă, Firea pierde! Dragnea, ajuns deja un cadavru politic, dar unul crescut la şcoala grea a administraţiei locale, va câştiga. Firea, crescută la şcoala de propagandă şi şmecherii a puşcăriaşului Voiculescu, va pierde.

La sfârşitul zilei, PSD va ieşi şubrezit iar Firea “dezbrăcată” şi arătată în toată “splendoarea” caracterului ei de antenistă eşuată prin politică.

Dragnea va pleca, dar către sfârşitul anului şi nu pe mâna voiculescienei Firea. Sică, ce bună ar fi fost acum o moţiune de cenzură deja înregistrată la Parlament", a scris Traian Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne