Bărbatul care a pierdut pariul cu Dragnea i-a adus o navetă de bere, dar a refuzat să mănânce mici cu el

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Bărbatul care a pierdut pariul în faţa liderului PSD Liviu Dragnea s-a prezentat la sediul partidului din Kiseleff pentru a-şi onora promisiunea. Acesta i-a adus o navetă de bere lui Dragnea, dar a făcut şi o declaraţie care nu-i va plăcea foarte mult liderului social-democrat, relatează Digi24.

"Micii îmi plac, mănânc, dar nu vreau de la dumnealui. Sub nicio formă, nu sunt un susţinător al lui Liviu Dragnea", a spus bărbatul, pe nume Bogdan Lungu.

De altfel, el a şi refuzat farfuria cu mici oferită de Dragnea şi a caracterizat evenimentul ca "pomană electorală".

Bogdan Lungu a spus că trebuia să plece în vacanţă, dar şi-a amânat zborul pentru a onora pariul.

Bărbatul l-a provocat pe Dragnea la un nou pariu: că PSD nu va inaugura mai mult de 150 de km de autostradă până în 2020. Tot pe o navetă de bere. Dragnea a pariat şi el, tot pe o navetă de bere, că vor fi mai mult de 150 de kilometri.

"Şi atunci mâncaţi şi mici?", a întrebat Dragnea.

"Da", a replicat Bogdan Lungu.

După întâlnire, şeful PSD le-a declarat jurnaliştilor prezenţi la sediul PSD că îl apreciază pe bărbat.

"Un om de cuvânt, care îşi respectă un angajament luat. Am apreciat faptul că a venit din Galaţi – sincer, când conversam cu el, am crezut că e din Bucureşti, pentru că n-aş fi zis să vină încoace – a făcut şi un efort, a renunţat la vacanţă. Pe mine chiar m-a impresionat, indiferent de opţiunile politice, a rămas să mai vorbim, să ne mai auzim, să mai comunicăm. Am avut o discuţie bună, aşezată, cu un om serios, echilibrat. I-am răspuns la multe întrebări, mi-a răspuns la multe întrebări", a afirmat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne