Avocatul lui Filat: Procurorul Adriana Beţişor a denaturat declaraţiile deputatului Vlad Filat

Avocatul lui Vlad Filat a emis, miercuri, un comunicat de presă în care spune că fostul premier nu a recunoscut faptul că a primit bani de la Ilan Shor, procurorul Adriana Beţişor denaturând declaraţiile deputatului.
Igor Popa, avocatul lui Vlad Filat
Igor Popa, avocatul lui Vlad Filat (oficial.md)

"Procurorii nu au informat publicul asupra faptului că avocaţii au solicitat un termen rezonabil pentru a studia materialele dosarului (22 de volume, a cite 250 pagini fiecare)", a declarat apărătorul fostului prim-ministru.

Avocatul a mai afirmat că procurorul Adriana Beţişor a denaturat declaraţiile deputatului Vlad Filat, violând în mod repetat prezumţia de nevinovăţie de care acesta beneficiază. " Vlad Filat nu a recunoscut faptul că a primit bani din partea omului de afaceri Ilan Shor", a mai precizat acesta.

În cadrul conferinţei de presă, procurorul Adriana Beţişor a expus anumite presupuneri şi învinuiri drept fapte deja probate. Or, pe marginea fiecărei afirmaţii făcute de aceasta, urmează a se expune instanţa de judecată. Constatăm că procurorul nu a informat publicul asupra acestui fapt, inducând opinia publică în eroare asupra vinovăţiei d-lui Vlad Filat. ", a declarat avocatul lui Vlad Filat, citat de protv.md.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe