Autostrada Urbană, de cascadorii râsului. Surpize siderante la inaugurare

Inaugurare autostrada urbana
Inaugurare autostrada urbana (Vitalie Cojocari, Facebook)

Autorităţile au inaugurat, vineri, ciotul de autostradă urbană, mai exact circa 6 km din Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti. Pe lângă faptul că autostrada a fost scumpă şi proiectată de o manieră cum România n-a mai văzut, tronsonul a avut şi alte probleme.

Mai exact, responsabilii au făcut tot felul de improvizaţii cu marcaje şi semne de circulaţie care mai de care mai periculoase, iar sute de şoferi au aşteptat în zadar să circule pe autostradă, relatează Pro TV. Şi, de cascadorii râsului, improvizaţiile au vizat inclusiv semnalizarea sensurilor corecte de circulaţie pe autostradă, sesizează reporterul Pro TV Vitalie Cojocari, printr-o postare pe Facebook.

"Încă una de cascadorii râsului despre Autostrada Urbană. Sesizaţi de jurnalişti, cei de la Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere au instalat chiar acum două indicatoare, provizoriu, fixate cu nişte borduri, ca să-i ajute pe şoferi să identifice sensurile corecte de circulaţie pe autostradă!

I-am întrebat pe reprezentaţii constructorului de ce abia acum, în timpul inaugurării? Răspunsul este sută la sută românesc: „am uitat”!", scrie, pe Facebook, Cojocari.

Reamitim ca „Autostradă urbană” - practic un ciot de 6,5 kilometri din Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti - a fost inaugurat vineri seară. Ciotul de drum se opreşte într-un semafor din Pipera, în Şoseaua Petricani. În fapt, este prima autostradă care se termină cu semafoare şi treceri de pietoni. Cei care vor să traverseze pe aici, apasă butonul şi şoferii care vin în viteză sunt nevoiţi să oprească la culoarea roşie.

„E o prostie toată autostrada, nu a fost gândită bine”, a declarat un şofer pentru Pro Tv.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne