Atac armat în oraşul american Orlando, soldat cu victime

Câteva persoane au fost ucise în timpul unui atac armat la un loc de muncă în Orlando, statul american Florida. Situaţia de la scena atacului este acum sub control.
Autorităţile inspectează locul unui atac armat în Orlando, statul american Florida, 5 iunie 2017.
Autorităţile inspectează locul unui atac armat în Orlando, statul american Florida, 5 iunie 2017. (Getty Images)

Autorităţile americane au susţinut că cinci persoane au fost ucise luni într-un atac armat desfăşurat la un loc de muncă în Orlando, Florida.

Şeriful districtului Orange, Jerry Demings, a declarat reporterilor că bărbatul înarmat este un fost angajat nemulţumit că fusese concediat în luna aprilie. Demings a mai susţinut că atacatorul s-a sinucis cu propria armă.

El a adăugat că patru persoane au murit la faţa locului, iar a cincea la spital.

Şeriful a precizat că se estimează că atacul nu ar avea legătură cu terorismul.

Suspectul, în vârstă de 45 de ani, încă nu a fost identificat public, dar a fost implicat anterior intr-un incident violent la locul de muncă. Totuşi, atacatorul nu a fost acuzat în acel caz.

La Orlando a mai avut loc un atac în masă, un bărbat înarmat ucigând 49 de persoane într-un club de homosexuali în iunie 2016.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe