Argentinianul Lionel Messi se retrage de la echipa naţională

După ce a ratat un penalty într-un meci pierdut de Argentina în faţa Chile în Copa America, Lionel Messi a declarat că echipa naţională “nu mai este pentru mine”. El a înscris 55 de goluri pentru Argentina.
Lionel Messi.
Lionel Messi. (Captură Foto)

Un Lionel Messi emotiv a declarat reporterilor – după ce Argentina a pierdut meciul cu Chile cu 4 la 2 la loviturile de penalty – că se retrage pentru “binele tuturor”.

Messi a jucat în echipa naţională a Argentinei peste 100 de meciuri.

“Este incredibil faptul că nu putem câştiga. Ni s-a întâmplat din nou şi prin lovituri de penalty”, a declarat Messi. “Este cea de-a treia finală consecutivă. Am încercat. Am încercat şi nu a fost pentru noi”.

Argentina a pierdut finala Cupei Mondiale în 2014 cu Germania printr-un gol decisiv din partea lui Mario Gotze. În 2015, Argentina a pierdut finala Copa America în faţa celor din Chile. În ambele cazuri, Messi a fost selectat jucătorul turneului.

De cinci ori numit de FIFA jucătorul anului, Messi a fost considerat de mult timp ca cel mai mare talent al ţării sale de la Diego Maradona, deşi fără să repete succesele acestuia din urmă la marile turnee, precum Campionatul Mondial din 1986. Cariera sa de club la Barcelona, pe de altă parte, i-a adus mai multe succese.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport