Anatol Şalaru: Minciuna şi ipocrizia caracterizează membrii PSRM

Cazul deputaţilor socialişti care stau cu fundul în două maluri de Prut şi ”ameninţă” că renunţă la cetăţenia română, generează o jenă stânjenitoare despre slugărnicia şi lipsa lor de demnitate, afirmă Şalaru.
Anatol Şalaru, preşedintele PUN din R. Moldova
Anatol Şalaru, preşedintele PUN din R. Moldova (facebook.com/anatol salaru)

Preşedintele Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Anatol Şalaru, susţine că este de un ridicol absolut cazul deputaţilor socialişti care au minţit o ţară întreagă anunţând public că au solicitat renunţarea la cetăţenia română, însă, acesta este în consonanţă deplină cu activitatea şi comportamentul lui Igor Dodon. Mai mult, Şalaru consideră că minciuna, ipocrizia şi mârlănia ar fi principalele caracteristici nu doar ale lui Igor Dodon dar şi ale altor membri de frunte ai PSRM.

”Probabil, beneficiar al banilor de la Putin este doar Igor Dodon deoarece, alt motiv decât lipsa banilor nu putem găsi pentru ne-renunţarea de către deputaţii socialişti la cetăţenia română. Cazul deputaţilor socialişti care stau cu fundul în două maluri de Prut şi ”ameninţă”, încă de prin 2016, că renunţă la cetăţenia română, generează nu doar râs, dar şi o jenă stânjenitoare despre slugărnicia şi lipsa lor de demnitate”, comentează politicianul.

În concluzie, Anatol Şalaru a ţinut să sublinieze că aceeaşi lipsă de demnitate, dar şi supuşenie în faţa lui Vlad Plahotniuc, se regăseşte din plin şi la Igor Dodon. Suspendat din funcţie şi transformat pentru a treia oară în cârpă, asemeni şoarecelui care mâncase vreo două boabe de strugure şi căuta pisica să o bată, Igor Dodon ameninţă cu imaginare răfuieli. ”Cu astfel de demnitari fără demnitate, Republica Moldova se transformă într-o comedie ieftină de care toată lumea s-a plictisit.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe