Anatol Şalaru: Igor Dodon a depăşit orice limită datorită dorinţei de a rămâne în scaunul prezidenţial

Cei care fac scut în legislativ în jurul preşedintelui nu asigură stabilitatea politică în R. Moldova, afirmă Şalaru precizând că într-o ţară normală, deputaţii, indiferent de majoritate, l-ar fi suspendat demult pe Dodon.
Anatol Şalaru, ministrul Apărării
Anatol Şalaru, ministrul Apărării (facebook.com)

Republica Moldova este pe cale de a deveni, alături de Rusia, pata roşie a pandemiei pe continentul european, iar Igor Dodon se plimbă pentru fotografii la Moscova, susţine preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN) Anatol Şalaru.

Acesta menţionează că în timp ce R. Moldova aşteaptă mila ţărilor europene ca să poată face faţă valului de infectări şi morţi, Dodon cheltuie zeci de mii de euro pentru a participa la o manifestaţie sterilă doar pentru a se afla în anturajul lui Putin cu speranţa că va mai obţine ceva dividente electorale.

„Poate din banii aruncaţi pe avioanele cu care Dodon se plimbă la Moscova se cumpără aparatură medicală ce poate salva vieţi? Să-ţi abandonezi propriul popor într-un adevărat 'genocid pandemic' pentru a face poze cu Putin şi a-l convinge să viziteze R.Moldova în alegeri doar Igor Dodon poate”, scrie fostul ministru al Apărării pe pagina sa de Facebook.

Pur şi simplu, Dodon iese din toate limitele bunului simţ şi arată tuturor că dincolo de propria-i persoană şi familie nu-l interesează nimic, a notat preşedintele executiv PUN, atenţionând că într-o ţară normală, parlamentul, indiferent de majoritate, l-ar fi suspendat demult.

În concluzie, Anatol Şalaru a ţinut să sublinieze că cei care astăzi fac scut în parlament în jurul lui Dodon nu asigură stabilitatea politică în R. Moldova. Ei ar fi doar simpli complici ai preşedintelui dispus să sacrifice sute de vieţi omeneşti doar pentru a mai fi patru ani la putere. „Dorinţa de accedere la putere ori de păstrare a ei este legitimă dar nu cu preţul sutelor de vieţi omeneşti. Igor Dodon a depăşit orice limită în dorinţa lui de rămânere în scaunul prezidenţial.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe