PSD dă startul campaniei electorale la Brăila, la Podul lui Tudose. Ciolacu: "Podul n-a căzut"

Podul din Braila (Asociaţia Pro Infrastructura/ Răducu Popa)
Loredana Diacu
08.05.2024

Partidul Social Democrat va da startul campaniei electorale pe 10 mai, la podul peste Dunăre de la Brăila, a anunţat liderul PSD, Marcel Ciolacu, miercuri, la Buzău, preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, susţinând că este nevoie de o schimbare a abordării în această campanie astfel încât „românii să iasă cât mai mulţi la vot”.

„O să începem campania electorală în Brăila, pe data de 10, după Ziua Europei, unde a fost cea mai mare investiţie din Europa la un moment dat, celebrul ‘pod al lui Tudose’, unde iarăşi am vorbit foarte mult de cum s-au găsit şuruburile căzute, de parcă cineva trebuia neapărat să le strângă sau să le desfacă. Dar funcţionează, n-a căzut podul.

Cred că trebuie să ne schimbăm, din punctul meu de vedere, abordarea în această campanie electorală, astfel încât românii să iasă cât mai mulţi la vot. Fiindcă, dacă vom continua să avem ceartă, minciuni, dezbinare, în acel moment, eu merg la vot fiindcă sunt implicat şi sunt om politic, dar restul de români pot spune ‘Mai lăsaţi-ne în pace!’ şi ce-i mai rău, nu vor afla lucrurile care s-au făcut în fiecare comunitate”, a declarat Ciolacu, citat de Agerpres.

Reamintim că podul din Brăila a fost măcinat de probleme încă de la inaugurare - de la şuruburi lipsă până la asfalt tasat, denivelări, crăpături, infiltraţii.

Revenind la Ciolacu, acesta a declarat la Buzău că alegerile din 9 iunie ar trebui să fie „despre administraţie, despre performanţă în administraţie şi performanţă de atragere a fondurilor europene”.

„Alegerile de pe 9 iunie sunt alegeri despre administraţie, sunt alegeri despre performanţă la administraţie, sunt alegeri despre performanţă de atragere a fondurilor europene. Nu sunt alegeri despre lupte politice sau, şi mai mult, alegeri în care ne luptăm cu duşmani închipuiţi sau din desene animate sau duşmani pe care nu i-a văzut nimeni niciodată, Când nu ai performanţă administrativă, în acel moment încerci prin diferite manipulări să-ţi creezi nişte duşmani astfel încât să câştigi, şi mai rău, încă o dată alegerile, lucru care, de exemplu, se întâmplă la Bucureşti”, a subliniat Ciolacu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a abordat şi subiectul alegerilor pentru primăria generală a Capitalei, el opinând că Gabriela Firea va câştiga. Ciolacu a mai susţinut ca şi-ar dori o confruntare TV între aceasta şi Nicuşor Dan în campania electorală, în care fiecare să îşi prezinte realizările.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor