Fals medic estetician, reţinut de poliţişti. Făcea intervenţii la locuinţa sa

(photos.com)

O femeie de 31 de ani a fost reţinută miercuri, 27 martie, de poliţiştii Capitalei, fiind acuzată că a făcut intervenţii de chirurgie estetică, deşi nu avea pregătire, pentru cel puţin 20 de femei, relatează Libertatea. Femeia efectua intervenţiile la ea acasă.

Femeia făcea injectări cu acid hialuronic şi alte proceduri, în urma cărora a câştigat aproape 20.000 de lei, echivalentul a 4.000 de euro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, din 16 august 2022 şi până în prezent, fără a deţine un titlu oficial de calificare în medicină, femeia a făcut, în mod repetat, intervenţii chirurgicale estetice minim invazive, în alte condiţii decât cele legale.

„În concret, bănuita ar fi desfăşurat acte specifice profesiei de medic plastician/estetician sau dermatolog, pentru cel puţin 20 de femei, constând în injectări cu acid hialuronic, precum şi alte proceduri, la un sediu fără autorizaţie sanitară de funcţionare din Capitală, cât şi la un sediu din judeţul Constanţa”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi înşelăciune.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne