Candidatul AUR la Primăria Sectorului 6 şi-a anunţat demisia: "AUR este o iluzie la ora actuală, dirijată de un Gunoi"

Valentin Florea
Valentin Florea (Facebook)
Ana Ion
27.04.2024

Valentin Florea, candidatul aruncat de AUR în luna martie drept candidat pentru Primăria Sectorului 6, a anunţat sâmbătă că demisionează din partid.

Într-o lungă postare pe Facebook, ex-membrul AUR susţine că George Simion e un gunoi şi că "Dracii au înlocuit idealurile, banii au acoperit principiile".

"Boschetaru’ şi gunoiu’

Astăzi am decis să îmi dau demisia din partidul AUR. Îmi pare rău doar de oamenii buni, oameni de care a profitat şi de care încă profită, un Gunoi.

În anul istoric 2024, totul este schimbat. Dracii au înlocuit idealurile, banii au acoperit principiile, amestecul a polarizat partidul în sute de mini tabere. Organizaţii destrămate, oameni buni, sufletişti, capabili, frumoşi…dezamăgiţi de Gunoi.

Timp de trei ani, nu m-a întrebat nimeni dacă avem nevoie de ceva la sector. Ca organizaţie, desigur.

Chirii, utilităţi, acţiuni, autocare, veste, tricouri, şepci, tabără de vară, abonament, imprimantă, cafele, ape, sucuri, mese, benzină, renovare sediu, mobilier, laptopuri şi multe alte plăţi.

130.000 de euro la prima strigare, potrivit unor socoteli pe care mi le-am mai pus în notiţe. 2 Apartamente vândute, că e greu să faci politică fără bani. Şi am considerat că este nevoie de sacrificii.

Nu ne-a ajutat centrul nici cu una de-un leu. Că nu intră în subvenţii, o fac ei altfel:).

Au solicitat mereu oameni. În „n” acţiuni gândite de Gunoi, cele mai multe fără sens. (Aur te aude sau nu, E nevoie de Hoţi, jos Johannis fără rezultat ş.a.m.d.).

Am zis hai, că munca aduce plus valoare, că oferim şi nu cerem nimic…

Pe urmă treaba cu coordonatorul interimar, practic neexistând entitate juridică, am zis hai, că suntem oameni serioşi, se apreciază munca, sacrificiile, timpul. Iluzii… totul pentru că Gunoiul vrea control total, Stalin a fost copil mic", scrie pe Facebook Valentin Florea.

Florea mai susţine că i s-a cerut să mute candidaţi pentru consiliul local pe alte poziţii şi acuză că numele şi poziţiile pe liste sunt impuse şi nu au de a face cu meritocraţia.

"AUR Sector 6 a fost mereu la înălţime. Proteste, evenimente, acţiuni, resurse umane, suflet, timp ş.a.m.d.

Am lăsat familii, locuri de muncă, afaceri, tot. Asta pentru că am crezut. M-am înşelat.

Am mai avut o încercare de a mă retrage, când a venit Gunoiu’ acasă după mine, m-am întors doar pentru echipă.

Ultima “ispravă” a Gunoiului, astăzi de dimineaţă. După o întâlnire la miez de noapte aseară cu “fratele Mişu Enache” , aflu că trebuie să mut de pe primele poziţii, câţiva candidaţi pentru consiliul local, după poziţia 10, tot mai sus. Eu desigur că am rămas stupefiat, că oamenii au muncit, nu vreau să îmi bat joc de oameni.

Mă sună la 10:57 şi spune „Auzi băi boschetarule (cu toată diplomaţia pe care o am, dacă am fi fost faţă-n faţă, cred că ţi-ai fi muşcat limba aia de Gunoi), zi merci că nu mă bag peste lista ta cu oameni de-ai mei. Că tu vrei să şi candidezi la Primăria Sectorului 6, vrei şi locul unul la consiliu. Aşa că nu îmi pui mie psd-işti pe listă, în primii 10”.

Abordare de Preşedinte de partid în 2024. Şi uite aşa s-a băgat peste tot, la toate sectoarele a pus oamenii pe care i-a vrut el, nu pe cei ce au muncit. S1, S2, S3, S4, S5. Mihail Dojană de la S1 a plecat, şi-a dat seama de Gunoi! A băgat şi el vreo 250.000 de euro ca să ţină Organizaţia. Ulterior, i s-a oferit locul doi la consiliu:)).

Păi normal Gunoiule că vreau să candidez, că aşa ne-a fost vorba de trei ani, altfel nu mai investeam atâta. Că eu sunt idealist şi vreau Dâmboviţa navigabilă, vreau Lacul Morii să bată Como, că vreau Şcoli de Arte şi Meserii, că vreau locuinţe pentru tineri, că vreau Hub-uri, că vreau Uşi deschise la Primărie, că vreau să fac Istorie, nu bani Gunoiule!!!

Motivul la sectorul 6? Că cei doi au fost mulţi ani la PSD. Da, au fost, dar sunt membrii AUR din 2022, au muncit trei ani de zile, sunt capabili şi au expertiză, au dat timp şi resurse Organizaţiei, îşi merită locurile. Au promis că nu se bagă peste listele la locale, asta fac.

Dar una de un leu nu au aruncat Organizaţiilor.

Păi la Iaşi, Alba Iulia şi-n mai toată ţara, ai numit psd-işti, pnl-işti, traseişti pe ultima sută de metri, fie candidaţi la municipii fie la consiliile judeţene. Acolo nu se mai pune? Sau s-a încasat?

Gunoiul se bagă în liste, totul la AUR este pe impuse. Nu există SG, nu există Vicepreşedinţi, preşedinţi, nu există nimic, decât Gunoiul.

Eu sunt de părere că e suficient cât am muncit pentru acest partid, e suficient cât m-am certat pe la televiziuni pentru un Gunoi.

Mă întorc la muncile mele şi voi mai accepta să mă implic politic într-un partid serios, cu un lider sănătos la cap. Nu violent cu femeile cum merge vorba în târg, nu cu un tripolar, nu cu un gunoi stradal.

Dacă domnul Gunoi crede că va fi vreodată Preşedintele României, se înşeală amarnic. Doamne-fereşte! (Nu te lasă nici americanii Gunoiule şi nu te vor vota nici românii), pentru că nu ai nici anvergură, nici capabilitate. Încă nu reuşeşti să faci diferenţa între dativ şi acuzativ.

Nu mai vreau să candidez, pentru că tu vrei să te înconjori doar de lingăi care te mint.

Adevărul este crunt pentru tine. Eu iubesc boschetarii, merg să le ofer mese calde de ani de zile. Tu însă eşti un Gunoi care a distrus organizaţiile din Ţară, un om care umileşte, jigneşte, minte. Eşti obsedat de putere.

(...) AUR este o iluzie la ora actuală, dirijată de un Gunoi!" adaugă Florea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor