Voiculescu: Primăria condusă de Firea aruncă milioane de euro pe reclame la TV şi Radio în plină criză

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Epoch Times România)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu s-a arătat revoltat, joi, de faptul că Primăria Capitalei a cheltuit milioane de euro pentru reclame la TV şi Radio, în plină criză declanşată de coronavirus.

"Pentru că tăcem prea mult şi uităm al naibii de repede, simt nevoia să amintesc un lucru: Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor (ASSMB) a încheiat un acord-cadru în valoare de 4.820.822,90 lei fără TVA, pentru promovarea activităţii. Adică reclame la TV şi Radio. Acum, în plină criză, în mai toate spitalele de sub Primărie nu sunt de niciunele. Nu sunt nici măcar echipamente de protecţie pentru cei care lucrează acolo. Lipsesc măşti. Lipsesc mănuşi. Lipsesc deja medicamente. Milioane de euro aruncate pe fereastră de Primărie… am tot auzit asta. Răul devine banal. Hoţia devine scuzabilă… 'a furat, dar a şi făcut'. Momente ca astea ne aduc aminte un lucru simplu: #corupţiaucide", a precizat Voiculescu.

Potrivit liderului PLUS, cu bani din publicitate inutilă pentru primăriţă se puteau cumpăra cel puţin 385.665 măşti FFP2 (standardul recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii), probabil mai mult decât suficient pentru toate aceste spitale pentru toată perioada crizei.

"O singură zi fără mască poate însemna o condamnare la boală cruntă sau la moarte pentru un medic, o asistentă sau infirmieră. Peste 60 de medici, asistente sau infirmiere au murit în Italia până astăzi", a declarat Voiculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne