VIRALUL ZILEI. Grapini cere Times New Roman să "dezmintă" gluma despre orgia de la Bruxelles: Vă dau în judecată!

Marian Grapini
Marian Grapini

UPDATE: Ulterior, pe pagina de Facebook a publicatiei Times New Roman, a aparut urmatorul mesaj, scris în acelaşi stil ironic consacrat:

"Prin prezenta dăm o dezmiţire, ca să nu ne vedem l-a tribulan".

* * *

Europarlamentarul Maria Grapini a ameninţat publicaţia satirică Times New Roman că o va da în judecată dacă nu şterge şi nu dă dezminţire la o ştire potrivit căreia ar fi participat „la orgia gay din Bruxelles”.

„Dacă nu veţi şterge aiureala postată şi nu veţi dezminţi vă voi da în judecată! Ştiţi bine că există lege pentru ştiri false!”, a comentat, joi, Grapini pe pagina de Facebook a publicaţiei amintite, stârnind amuzamentul celor care urmăreau postarea.

Grapini face referire la articolul publicat sub titlul „La orgia gay din Bruxelles era şi Grapini, care a înţeles că e concert de orgă”, care, în mod evident, era un articol de umor.

Reamintim că la Bruxelles, în ciuda faptului că oraşul belgian se află sub măsuri de restricţionare a libertăţii de mişcare din cauza pandemiei, cel puţin 20 de bărbaţi goi - inclusiv mai mulţi diplomaţi - au fost descoperiţi la o adunare ce a avut loc deasupra unui bar gay din centrul oraşului. Publicaţia belgiană La Derniere Heure a descris petrecerea drept o "orgie".

La eveniment ar fi participat un europarlamentar Fidesz, partidul anti-LGBT al lui Viktor Orban, care a demisionat după ce a fost prins fugind pe un burlan de la petrecerea homosexuală, în timpul unui raid al poliţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne