VIDEO. "Mama hoţilor!" - Dăncilă, întâmpinată cu huiduieli la Botoşani

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Prezentă miercuri la Botoşani, în cadrul periplului său electoral prin ţară, prezidenţiabila PSD a avut, din nou, parte de huiduieli.

„PSD, ciuma roşie”, „Analfabeta”, „Mama hoţilor”, i-a strigat un protestatar la portavoce, potrivit Aktual.ro.

Şi, pe modelul adoptat pe vremea lui Dragnea la Iaşi, când, pentru a se acoperi huiduielile, a fost adus un taraf de lăutari, la Botoşani coloana de pesedişti din spatele lui Dăncilă scanda „PSD, PSD!”.

Anterior sosirii prezidenţiabilului PSD în oraşul lor, reprezentanţii Grupului Civic Botoşani au creat un eveniment pe Facebook, „La Botoşani nu se vine doar în campania electorală”. Practic, o invitaţie la protest.

„Haideţi să o întâmpinăm cum se cuvine pe doamna Viorica mâine (n.r. – astăzi), la Botoşani. Deşi a mai zis o dată că vine la noi în vizită, se pare că şi-a schimbat planurile pe ultima sută de metri. Dar sperăm că de această dată nu va mai fi nevoită să îşi schimbe planurile şi va veni. De aceea vă invităm alături de noi mâine (n.r. – astăzi) să o întâmpinăm cum se cuvine şi să îi arătăm că nu este bine venită în oraşul nostru. La Botoşani nu se vine doar în campania electorală, ne-am săturat să fim bătaia lor de joc!”, se arăta în descrierea evenimentului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne