VIDEO. Dăncilă, aşteptată de protestatari la Iaşi: "Hoţilor, Analfabeta!" / Un şofer misterios intervine

Protest la Iaşi
Protest la Iaşi (Captură Video)

Mai mulţi protestatari mobilizaţi de grupul civic Reset au aşteptat-o, vineri, pe Viorica Dăncilă la Iaşi, în faţa restaurantului La Castel, unde liderii PSD se întrunesc în CEx.

Protestatarii au afişat un mare banner cu mesajul "PSD atâta ştie să ne ţină în sărăcie". De asemenea, protestatarii au ţinut afişe cu mesaje precum: "Nu mai avem noroaie până la prima ploaie", "Cât sunteţi voi la putere, ţineţi ţara în noroaie", "Fără penali şi analfabeţi vom avea spitale şi autostrăzi".

"Du-te în Teleorman, Dăncilă, stai acolo!", au comentat protestatarii, care i-au reproşat Vioricăi Dăncilă că în timp ce ea se deplasează cu elicopterul prin Moldova, oamenii locului îşi strică maşinile pe şosele pline de gropi.

Spre surpriza lor însă, în momentul în care Viorica Dăncilă a ajuns la faţa locului cu maşina, un civil la volanul unui SUV şi-a pus brusc autoturismul în faţa bannerului, pentru ca premierul să nu îl vadă.

Deşi bannerul le-a fost acoperit, protestatarii tot au reuşit să-şi transmită mesajul până la Dăncilă şi colegii săi, scandând cât au putut de tare: "Hoţii, Hoţilor, Analfabeta!"

Protestatarii o vor aştepta pe Dăncilă şi în faţa Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iaşi, unde premierul şi colegii săi vor face o vizită, şi au lansat un apel către ieşeni să li se alăture.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video realizat de Reset Iaşi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne