Valeriu Nicolae, despre veniturile astronomice ale lui Pieleanu: 68.000 de euro pe lună. Atât costă lichelismul!

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu (b1.ro)

Sociologul Marius Pieleanu, un invitat constant al postului Antena 3, şi soţia sa, Ileana Manuela, au câştigat în anul 2019 peste 73.000 de euro pe lună. Sau, peste 4 milioane de lei pe an. Comparativ cu veniturile obţinute de cei doi în 2009, după zece ani acestea au crescut de aproximativ 50 de ori, dezvăluie activistul civic Valeriu Nicolae.

Marius Pieleanu a făcut bani din sondaje şi consultanţă pe scena politică, graţie susţinerii din partea social-democraţilor, fiind acuzat de Valeriu Nicolae că “promovează cu o slugărnicie absolut vomitivă o agendă publică toxică” în favoarea lui Dan Voiculescu şi Sebastian Ghiţă.

Soţia sociologului lucrează ca angajată la Curtea de Conturi. Anterior, a lucrat ca şefă de direcţie la Administraţia Penitenciarelor, unde s-a “pensionat special” în 2014. Prin urmare, în prezent, Ileana Manuela se bucură de salariul consistent de la Curtea de Conturi şi de pensia specială.

Redăm mesajul integral postat de Valeriu Nicolae pe pagina sa de Facebook:

În 2009 (primul an când am găsit o declaraţie de avere) familia (de doi) Pieleanu făcea 134.007 RON, din care doamna Ileana 63.007 RON. Doamna era director de direcţie la puşcării, lucru care, firesc, o califică în 2014 (când se ‘pensionează special’) pentru o sinecură de 9 ani la Curtea de Conturi, din partea Partidului Conservator cel ghidat de cel mai sfânt securist din lume, domnul Dan Voiculescu.

Pieleanu este lider de opinie cu zeci de ore pe lună la televizor în intervalul de maximă audienţă. Ca practic toţi ‘analiştii’ promovaţi la greu de Ghiţă şi de Voiculescu, Pieleanu este un tip inteligent şi un caracter infect. Un alt ciuvic cu acelaşi tupeu demn de studiu de caz pe sociopatie, discută aproape zilnic la televiziunile unui fost securist şi unui super corupt despre securisme, nepotisme, morală, etică, contracte cu statul. Promovează cu o slugărnicie absolut vomitivă o agendă publică toxică în favoarea celor doi mai sus menţionaţi.

Rudele şi multe din legăturile profesionale ale domnului Pieleanu au fost foarte influente sau legate de securitate în timpul comunismului. Cele de acum sunt şi ele foarte legate de serviciile de securitate cele noi, darnice şi deloc corupte. Plus nişte legături oribile cu reţele de prostituţie căci, probabil, trebuie să fie şantajabil pentru poziţia de formator de opinie la Antena 3 şi România TV.

După zece ani de slăvitor la televiziuni toxice şi mai ales la emisiunea deontologilor Gâdea şi Ciuvică, doamna soţie primeşte de la stat cu 292.646 RON mai mult, iar domnul Pieleanu cu 3.802.590 RON mai mult.

În 2019, domnul Pieleanu a câştigat de la stat şi de la statul privat 68.000 de EUR. Pe lună. Adică de aproape 50 de ori mai mult decât făcea cu zece ani în urmă. Doamna a primit şi ea cu peste 5.000 de EUR mai mult, tot pe lună. 73.000 de EUR în plus pe lună faţă de acum zece ani. Cam atât ne costă lichelismul.

Totodată, Valeriu Nicolae a publicat şi declaraţia de avere a soţiei sociologului, pentru susţinerea afirmaţiilor sale.

(Facebook / valeriu.nicolae.39)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne