Universitatea Craiova - Farul Constanţa 4-1, în play-off-ul Ligii I

Gruparea din Bănie a dispus de formaţia de la malul Mării Negre, vineri seara, pe teren propriu, un succes binevenit pentru elevii lui Reghecampf după o serie de trei înfrângeri consecutive (două în campionat şi una în Cupa României).
Universitatea Craiova - Farul Constanţa   4-1 (2-1), în etapa a   10-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal.
Universitatea Craiova - Farul Constanţa 4-1 (2-1), în etapa a 10-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal. (Universitatea Craiova/facebook)

Universitatea Craiova şi-a adjudecat maximul de puncte puse în joc în etapa a 10-a, ultima, a fazei play-off a campionatului intern.

Echipa oaspete, Farul Constanţa, a cedat pe Stadionul 'Ion Oblemenco' cu scorul de 4-1 (2-1). Au marcat Ante Roguljic (21), Ştefan Vlădoiu (24), Ştefan Băiarăm (54) şi Andrei Ivan (90 3), respectiv spaniolul Jefte Betancor (27).

Graţie acestei victorii, oltenii şi-au consolidat poziţia a treia în clasament, iar acum se pregătesc de barajul pentru Conference League, din 27 mai contra celor de la FC Botoşani.

Dacă ne uităm la prima repriză nu a fost chiar aşa en-fanfare, ei au ratat noi am marcat.. Nu au jucat Gustavo, Creţu şi Markovic pentru că riscau să fie suspendaţi. Meciul cu Botoşani este mult mai important. Aboslut toţi jucătorii au jucat bine, sunt mulţumit.” a spus Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universităţii.

De menţionat că Farul a avut o mare ocazie de a egala în finalul primei reprize, dar Ionuţ Larie a trimis în transversală (45+1).

În sezonul regulat cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Farul s-a impus cu 1-0 la Ovidiu, iar Universitatea a câştigat cu 1-0 la Craiova. Echipa din Bănie s-a impus în ambele partide din play-off, cu 3-0 şi 4-1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport